PIP | Professional In Painting    

Hallo en leuk dat je onze website bezoekt!  Wij zijn een pi(e)p jong schildersbedrijf en zijn altijd zeer gemotiveerd om goed schilderwerk af te leveren!

PIP | Passie 

Passie…. daar draait het volgens PIP om.  Want zonder passie geen fraai resultaat. Wij van PIP vinden schilderen leuk en gaan alleen voor het beste. Hierbij worden wij ondersteund door alleen de beste materialen en gereedschappen te gebruiken. Niet voor niets luidt het gezegde “goed gereedschap is het halve werk”.

Wist je trouwens dat huidvetten van invloed zijn op sommige verfsoorten? Dus als je vaak beschilderde delen aanraakt zal daar door ons in de verfkeuze rekening mee worden gehouden.

PIP | Puur Natuur  Veel van onze opdrachtgevers stellen de terechte vraag hoe belastend  de gebruikte materialen voor de omgeving zijn. De grote verffabrikanten zijn al jaren bezig om hun producten zo vriendelijk mogelijk te maken  voor het milieu waarbij zij tevens rekening dienen te houden met de duurzaamheid. Wij zullen met de verfkeuze en onze werkwijze altijd rekening houden om het milieu zo min mogelijk te belasten.  In ons omringende landen en Scandinavië worden op de veelal houten huizen al jaren gebruikgemaakt van verven op basis van natuurlijke ingrediënten.  Wil je meer weten over Natuurverven?  Neem dan contact met ons op en wij zullen je hierover graag informeren 

 PIP | Preventie   Bij PIP vinden wij veiligheid erg belangrijk. En dat zit hem al in de kleine dingen. Een opgeruimde werkplek zorgt al voor een afname van struikelgevaar. Wel zo fijn als je een dakkapel schildert of bovenaan een trappenhuis staat.  De PIP schilder is VCA gecertificeerd en heeft een training gehad om de risico’s op het werk zoveel mogelijk te beperken. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het doel van deze certificering is om veilig werken tijdens het schilderwerk te stimuleren.

 PIP | Persoonlijk   Onze werkwijze is persoonlijk en klantgericht. Wij komen eerst bij je langs om het pand te bekijken en alles in te meten. Op basis van onze inschatting sturen wij je vervolgens snel per mail een offerte voor het schilderwerk, waarin duidelijk staat vermeld wat de werkzaamheden zullen zijn. Als je dan voor ons kiest, dan plannen we samen een datum waarop wij de schilderklus kunnen gaan uitvoeren. Na het project gaan wij samen langs het schilderwerk om het project op te leveren. Het werk is voor ons pas klaar als je helemaal tevreden bent.

 PIP | Periodiek onderhoud   Elk huis of bedrijfspand ziet er met ons schilderwerk, zowel technisch als esthetisch, weer helemaal als nieuw uit.  Om het schilderwerk zolang mogelijk in goede staat te houden kunnen wij een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) opstellen. Hierdoor worden je onderhoudskosten voor de komende jaren zeer overzichtelijk. Daarnaast blijven de kosten door periodiek onderhoud binnen de perken, want door periodiek onderhoud blijft het schilderwerk langer mooi en verzorgd. Wil je weten wat periodiek onderhoud voor jouw pand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!